Praktijk voor Integratieve Coaching, Begeleiding & Therapie

 

Je eigen pad zoeken en ontdekken


Leef jij je leven zoals jij dat wilt? Met ruimte voor wie je echt bent en waar je passie ligt? Met een sociaal leven dat bij jou past en het gevoel dat wat je doet verschil maakt?

Als dat nog niet zo is, wil je misschien een stap in deze richting zetten. Op zoek gaan naar hoe dit eruit ziet en welke weg je daarvoor kunt gaan. 

Of zit je net in een mistig stukje niemandsland, met wegwijzers die alle kanten opgaan? En wil je meer duidelijkheid over wat voor jou belangrijk is en wat een volgende stap zou kunnen zijn om te zetten.

Misschien weet je al vrij goed wat je zou willen, maar is er iets wat je steeds belemmert om het daadwerkelijk te doen of loop je onderweg steeds vast. Bijvoorbeeld door bepaalde overtuigingen over jezelf, onzekerheid of angsten door eerdere ervaringen. En wil je nu wel eens weten wat daar precies onder ligt en dit aanpakken?

Met integratieve coaching of therapie kan ik je begeleiden bij je zoektocht naar je eigen pad, naar de volgende stap en de richting die bij jou past. En helpen om onderliggende belemmeringen, die je tot nu toe ervan weerhouden om dit te doen of die maken dat je vastloopt, helder te krijgen en te veranderen. Onder werkwijze kun je meer lezen over integratieve coaching en therapie. Als dit je aanspreekt  kun je het contactformulier invullen, dan bel ik je om een afspraak te maken voor een oriënterend kennismakingsgesprek.